Conditii de Livrare

LIVRAREA COMENZILOR


Pentru comenzile mai mari de 400 LEI fara TVA, DANDIROS ofera transport gratuit oriunde in Romania indiferent de destinatie.


Comenzile plasate pe site-ul www.dandiros.ro sunt trimise prin curierat rapid.


Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 - 18:00, iar in provincie intre orele 10:00 - 18:00;


Taxa de transport pentru comenzile mai mici de 400 LEI fara TVA este in valoare de 22 LEI Tva inclus, in aria firmei de curierat. Se pot percepe taxe suplimentare de catre firma de curierat, in cazul in care destinatia se afla in afara ariei de acoperire.


Comenzile efectuate pe Dandiros.ro se vor livra doar in Romania.


Dandiros.ro va livra doar produsele functionale, conforme, ambalate corespunzator. Dandiros.ro nu-si asuma raspunderea pentru starea produsului dupa receptia lui. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor si sa formulati orice reclamatie in scris doar in prezenta curierilor. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare dupa receptia coletului. Puteti solicita inlocuirea produsului deteriorat, iar taxele de transport tur-retur vor fi suportate de client.


Curierul va permite deschiderea coletului numai dupa ce Clientul va semna si achita contravaloarea coletului.


In cat timp primesc produsele comandate?


Pentru produsele unde disponibilitatea de stoc este imediata,  comanda ajunge in 1-2 zile lucratoare daca este confirmata pana in ora 14:00. Comenzile plasate dupa ora 14:00 si confirmate vor fi livrate in maxim 3 zile lucratoare.