Despre Noi

Compania noastră iși propune și reusește să aducă un suflu nou și un concept inovator în domeniu bazându-se pe experiența și cunoștințele acumulate de către furnizorii noștrii, în cea mai mare parte lideri mondiali in domeniu.

Cu toate că societatea noastră este una relativ nou inființată înglobează ani de experiență acumulați de către colectivul ce o formează și al cărui obiectiv este eficientizarea costurilor cu materialele pentru curățenie, producție și a echipamentelor de protecția muncii.

Activitatea de baza este reprezentată de comerțul cu materialele de curățenie, igienă, protecția muncii și a altor echipamente complementare acestor produse, soluții pentru întreținerea clădirilor.

Pe lângă activitatea de distribuție a produselor mai sus amintite oferim:
1.Suport logistic regional pentru câteva companii producătoare de profil. 
2.Consultanță în identificarea produselor și procedurilor aferente utilizării produselor din portofoliu, vizând eficiență maximă și controlul complet asupra costurilor.
3.Elaborarea și implementarea de proiecte și sisteme complete in urma unui audit.
4.Servicii de montaj și întreținere pentru echipamentele furnizate, proiecte. susținute de raportări periodice către beneficiar legate de evoluția rezultatelor obținute si a costurilor derivate.
5.Proiectarea și execuția sistemelor de limitare a accesului utilizatorilor prin cheie in instituții.